Йога очи Йога слънце
Magaya Магайа
Йога на АнглийскиЙога на Български
  |  | АНТА | АУМЕННА | ВЕРА | ВИКИ | ГЕНАТА | ДАНИЕЛА | ДЕВ МАНИША | ЕМИ  | ЖИВКО | КРАСИ | МАРИЕЛА | НИНА | Поли | ПРЕМ БИНДУ | САНДИЙП | ХРИСТО | ЯНА
Logo ramka Logo
News
Иумейхо  / Рейки /
Био-Енерго Терапия
с А-Ци


ВАЖНО!!!

Драги Приятели, Мили Хора, Божествени Същности!

Земята се Върти, Водата Тече, Вятърът Вее, и Слънцето все Грее... и така МАГАЙА се Променя, и ... продължава да Свети!

След 4 вълшебни години с благодарност се разделяме с досегашния ни дом и тръгваме на пътешествие на близо и далеч.

От пролетта на 2015 ще Ви посрещнем в прекрасният ни НОВ център всред блажена тишина, чист въздух и вдъхновяваща обстановка в полите на Витоша. А СЕГА...  идните 6 месеца, Ви каним в спокойна, светла и 

уютна зала в кв. Лозенец, до пл. Журналист, на ул. Христо Смирненски 52А на 200м. от метро ст. Васил Левски.

 

АДРЕС:


Contacts


088 9246606  Амрита

ул. Христо Смирненски 52а, ет. 2, София

на 200 м. от Метростанция "Васил Левски", на 40 м. от площад "Журналист"

www.facebook.com/magaya.center

Вж. Google+Local

magaya.center@gmail.com     

Friends

Екип


Запознайте се със: А-Ци (Христо), Яна, Дев Маниша, Ауменна, ЖивкоСандип Йоги, Вера, Вики, Митра, Ели, ДаниелаЕмиНинаПрем Бинду (Люси), Краси, Гената, Мариела.

ХРИСТО

     Основател и управител на Център за Йога и Практики МАГАЙА. Занимавам се с йога от 2003 година като дълго време практикувах сам със самоучители и книги. От 2007 събирам опит и знания от различни учители в България и света. Основно съм се учил от Вера Захариева. През 2009 изкарах тримесечен курс за инструктори при Свами Судхир Сомешвар Гири. Посещавал съм множество разнообразни курсове в България и по света. Преподавам Хата Йога с елементи на Ащанга, от лятото на 2010 година. Класовете ми са подходящи за начинаещи и средно напреднали. Ще практикуваме и някои основни пранаями и бандхи.

 

ДЕВ МАНИША

     Занимава се с йога от дълги години. Отначало сама, а впоследствие с йога учители. През 2004 год. попада в курс по кундалини йога. От 2008 год. е преподавател по кундалини йога, акредитиран към френската федерация "Тантра - Кундалини Йога". През 2010г. получава посвещение и духовно име от основателя на френската федерация и ученик на Йоги Бхаджан - Ананд Шараби.


АУМЕННА

     Здравейте, казвам се Христо Божков. От 25 години се занимавам с различни спортове, а от 15 години активно и с йога, както и с различните енергии в тялото . През този период открих, че йога е не само практично самостоятелно занимание за интелигентни хора, но и че тя присъства като неразделна част от всяка психофизическа подготовка при почти всички спортове по един или друг начин. Йога не е само релаксиращо - концентрираща гимнастика,  а е  едно сливане със себе си и собствената ни енергия , едно единение с истинската ни същност - потока от чиста позитивна жизнена енергия, който тече в нас и през нас. Който постигне това сливане и единение, допуска йога в живота си и тя става неразделна част от него и той става неразделна част от нея.


ЯНА

     Аюрведичен масаж, усвоен в студиото на учители от Керала и Тамил Наду. За масажа е добре да се използват растителни масла- сусамово олио, зехтин, кокос, каисия, а също и аюрведична пудра, която подпомага маслото да проникне дълбоко и да окаже благотворното си въздействие върху тялото за по-дълъг период.Един масаж, който включва цяло тяло, от двете страни, глава и лице има продължителност 90 минути. При желание могат да се приложат аюрведични похвати и локално (глава, гръб, лице, и др.).

  

ДАНИЕЛА

     Даниела Димчева завършва  Финанси и контрол в УНСС  – София , но много скоро след това намира вдъхновение и  мотивация в йога. Следват дългосрочен курс  за йога инструктор в НСА „В. Левски“ по системата RYE и курс-специализация по VINYASA FLOW YOGA в Шри Ланка – Коломбо. От 2003 до 2009 стажува и работи в Yoga Palace Бангкок, Тайланд. Участва в обучения и курсове на различни преподаватели като Шива Рей и Тара Стайлс. В момента продължава образованието си в Катедра „Кинезитерапия“ в НСА „В.Левски“. Притежава дълъгогодишен  опит като йога педагог с групи от възрастни и деца .  Напълно подкрепя тезата:  „Един грам практика е много по-ценен от тонове теория.“

 

ЖИВКО

     Роден съм в София през 1976 г. Занимавам се активно с йога, ци гун и бойни изкуства от седемнадесет години. В момента съм докторант по тракология в БАН. Следвал съм педагогика в СУ, преподавал съм история в училище. От няколко години водя часове по йога и ци гун. Йогисткото учение усвоих от Петър Алексиев, но съм почерпал и от опита  на Венцислав Евтимов, Ани Павлова и други преподаватели. Тренирал съм Бокс, Тае Куон До, Джудо, Фехтовка, Кунг Фу - при различни школи. Първоначално търсенията ми бяха продиктувани от стремеж към здраве, самодоказване и нови преживявания. Постепенно с годините усетих и проумях близостта между многобройните пътища за личностно себеоткринане и израстване от изток и запад.  Йога, Ци Гун, Бойните изкуства, Танците, Спортовете и Лечебната гимнастика са дълбоко взаимосвързани. Препоръчвам холистичен подход в преживяването и аналитичност в методиката. 


ГЕНАТА

Казвам се Евгени Атанасов Иванов и съм роден на 02.06.1962г. в София. Образователна степен : Магистър по икономика  ( Логистика) в УНСС, 1990г. 2 год. Специализация - Режисура за пантомима, НАТФИЗ Кр.Сарафов, 2000г.

Когато преди 5г. ме поканиха да водя йога в Dance Studio A style, хората ме попитаха : "Добре де, ама как се казва тая йога дето ни я преподаваш ?"  Отговорих им -  „Има само една йога, когато слеем в Едно движението на тялота, ума и дъха . Иначе, стъпките са 8, но от тях ще наблегнем основно на асана, пранаяма и медитация, а останалите принципи ще втъкаваме постепенно чрез тях." Но, понеже те настояваха, че всяко нещо трябва да си има име, аз си зададох въпроса - "Добре де, как се казва това, което им преподавам?" - и изсънувах отговора още същата нощ: "Йога - пластика".  Така го и преподавам оттогава.  Защо е йога-пластика? Защото включва всичките ми знания и умения, както конкретно от йога, така и от всички движенчески и пластически дисциплини, които съм изучавал покрай пантомимата и въобще. След  "А - Style" дойдоха  фитнес-клуб "Атлетик", читалище "Бъднина"  и Детски парти клуб "Палавници",  както и 3 спонтанно заформили се 10-дневни  летни лагера на Равда (2010-2013 г.). Мисля, че който иска да разбере за какво точно става дума, най-добре е да дойде и да опита.


НИНА

     Казвам се Нина Денина. За мен спорта е начин на живот. Попаднах в залата на 5 години, когато започнах да тренирам Спортна гимнастика. Освен с гимнастика се занимавам с йога, катеренне, алпинизъм, ски и колоездене. Открих Пилатес като система, която чудесно съчетава моите умения и в същото време работи насочено за балансирано развитие на всички мускули. Пилатес ме вдъхновява заради насоченоста си към възвръщане на естествения баланс на тялото. Пилатес е двигателна дисциплина от типа ум-душа-тяло. Шесте й основни принципа са: центриране, концентрация,контрол, прецизност, дишане и плавност.Пилатес е уникална система от упражнения за разтягане и за сила, без да се натрупва излишна и обемиста мускулна маса. Тя укрепва и тонизира мускулите и ставите, без да натоварва сърцето, подобрява стойката и издължава гръбнака, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото и прави фигурата по-стройна. Подходяща е и за въстановяване на мускулатурата след раждане или травма.

ПРЕМ БИНДУ

     Прем Бинду практикува йога от 1992 г., а Сатянанда йога от 1996 г. Включва се в републиканските състезания  към Българска йога федерация, в началото като участник демонстрант, а по-късно като съдия. Завършва СДК за инструктори по йога към  НСА „Васил Левски”- гр. София 1996 г. За преподаването на йога споделя: „За мен йога е начин на живот, пълно разбиране, правилни действия съзидателност и позитивизъм.  Чест за мен е да практикувам и  разпространявам йога - да споделям тази красива и древна наука. С вдъхновение ще предам моя опит в практикуването на асани, павамуктасани, пранаяма, мудри, бандхи и релаксация - на всички избрали часовете по йога".GalleryVideo
КартинкаКартинкаКартинкаКартинкаКартинкаЗала Огън